2008. május 7., szerda

A felvonulás

Reggel, miután Apa Ákossal elviharzott az oviba, Anya Aba társaságában az utolsó simításokat végezte a régi jajdejóhogynemdobtukel képkeretre rögzített plakáton. (A felkiáltójel lemaradt, ezért csatolmányt kellett készíteni.) A délelőtti uzsit nem kísérte nagy lelkesedés Aba részéről, hiába bohóckodott Anya, magyarázva, hogy milyen fontos ez a mai, mert ügyesen ki kell bírni délig. Március 15-én volt már Aba felvonuláson, de ez tüntetés! Ráadásul érte, értük: babakocsiban közlekedőkért. És a mozgássérültekért. Anya izgalommal öltöztette Abát: csak legyünk elegen!
Időben felkerekedtek, plakátépségre vigyázva 25-ös trolira fel, troliról le, irány a StudHáz - Szent György tér. 11:45-kor gyülekező:Miután a sajtó mindenkit lefotózott, kikérdezett (Anyát is kérdezték, de hiába kérdezte Apa, hogy mit kérdeztek és te mit válaszoltál, mert Anya nem emlékszik semmire...) INDULÁS a Jókai utcán át a főtérre (itt már Apa is idejött, biciklijéről fényképezett):
Kanyar a Deák utcára (Aba alszik):
Végig a Bolyai utcán:

Kossuth Lajos utca:
Wesselényi utca:
Malom utca:
A Sétatér felé (Na ugye, megmondtuk, hogy alig lehet közlekedni a rosszul parkoló autók miatt!) :Itt már Aba felébredt.Megérkezés a szökőkúthoz:Szikszai Balázs, Juhász Aba és Dezső Samu:

Nincsenek megjegyzések: