2007. november 30., péntek

Péter

Juhász Péter, az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács irodahálózatának ügyvezető igazgatója. Kedvenc étele a szalmakrumplee, kedvenc időtöltése (volt) a focizás, újságolvasás (nem mondjuk meg hol...), pillanatnyilag kedvenc írója Gion Nándor, kedvenc színe nincs, mert színtévesztő, egyik kedvenc itthoni foglalkozása (volt) a MicrosoftMoney rendszeres vezetése a család költségvetéséről, kedvenc szórakozása kiröhögni felesége ezoterikus észleléseit, megjegyzéseit. (Ezek a volt-ak még aktív tevékenységek voltak a PTI rendszergazdasága mellett.)
Minden reggeli utolsó fázisaként megeszik egy vajasmézes kenyeret, de a mézet és vajat egyszerre te
szi a kenyérre és ott ALAPOSAN kikeveri, majd szétkeni. Úszás közben kiugrik, akár egy delfin. Szereti nemzetét, szeret Az Ügy érdekében szervezkedni. Nem szereti a nyilvánosságot, de a háttérben nagyon sokat dolgozik, tervez. Szeret kenyeret sütni. Tud is. Utálja a salátalevest. Sokáig bír vezetni.
Ha péntek, akkor foci. Ha filmnézés Mannával, akkor Bruce Willis.2005. március 15, Kolozsvár (Ákos a babakocsiban).Hajrá Molotov Koktél! (1994) Apáczai Fociklub.
Hej, hej, Udvarhely! (2005)


Hahó, Ákos! (2003 karácsonya)

Dúúddal!Messze még a hajnal! Abával.

Nincsenek megjegyzések: