2010. július 7., szerda

Normaflore Ákosnak

Tekintettel arra, hogy Ákos az idei, eddigi nyaralás alatt nem egyszer hányt, Apa és Anya megegyeztek, hogy kúraszerűen Protexinnel (ez volt Aba mentőöve) kicsit helyrepofozzák Ákos bélflóráját. Bügyüsz tanácsára Normaflorra váltottak. Budapesten megvásárolták és ma elkezdte Ákos szedni. Itt a termékleírás:
A Normaflore probiotikum hatékonyan és természetes módon állítja helyre a bélflóra egyensúlyát. Fokozza a szervezet természetes ellenálló képességét és áldásos hatását figyelmes gyengédséggel fejti ki.
A Normaflore megelőzi, illetve megszünteti a bélflóra egyensúlyának felborulását, és az így fellépő gyomor és bélrendszeri panaszokat: a hasmenést, hányingert, hasi fájdalmakat.
Mennyit kell a Normaflore-ból naponta bevenni?
A Normaflore kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, ezért kiválóan tolerálható. A felnőttek mellett problémamentesen alkalmazható csecsemők és kisgyermekek kezelésére is.
Csecsemőknek és gyermekeknek napi 1-2 ampullát, felnőtteknek napi 2-3 ampullát kell folyadékkal bevenni.
Mit tartalmaz a Normaflore?
Fő összetevője a Bacillus clausii a természetben bárhol előforduló és a bél normál flórájában is gyakran megtalálható baktérium. A Bacillus clausii gátolja a kórokozó mikroorganizmusok növekedését, és támogatja a hasznos baktériumok szaporodását. Ellenáll a gyomorsavnak és az emésztőenzimeknek, így élve képes eljutni a bélrendszer alsóbb részébe is, hogy kifejtse hatását. A baktérium a hőhatásoknak is ellenáll, ezért a gyártás, a tárolás, vagy az alkalmazás során bekövetkezett hőhatástól sem sérül, mindvégig megőrzi aktivitását. A leggyakrabban alkalmazott antibiotikumok nem pusztítják el, ezért az egészséges bélflóra fenntartására már az antibiotikum kúra során is szedhető.
Mennyi ideig kell szedni a Normaflore-t?
Heveny tünetek esetén már egyetlen 5-7 napos kúra is elegendő a normál flóra helyreállításához, elhúzódó panaszok esetén azonban akár 3 hónapon át is szedhető.
Mikor ajánlott szedni a Normaflore-t?
A Normaflore probiotikum természetes segítséget nyújt minden olyan esetben, amikor a bélflóra egyensúlyának megőrzésére, vagy annak helyreállítására van szükség.
Így számíthat rá például
* vírusok vagy baktériumok okozta gyomor és bélfertőzések,
* antibiotikum-kezelések,
* utazás, nyaralás, strandolás
során fellépő hasmenés, hasfájás, hányinger, illetve egyéb a bélflóra károsodása következtében fellépő panaszok esetén.

Nincsenek megjegyzések: