2008. január 13., vasárnap

Hétvégi lakásreform

A konyhában hallgatjuk mostantól a bármilyenrádiót internetről. Péter átfúrta a falat a számítógépkuckóból a konyhába, rászerelte a konyhaszekrény oldalára az egyik hangfalat....és Sláger Rádióóóóó. Kossuth, Bartók, Juventus, Paprika szólhat főzés közben is. (Eddig a Franéktől kapott Sony rádió szolgáltatta a palacsintasütő zenét.)
Ugyancsak a konyhában megszületett a fali üzenetrögzítő. Habszivacs, párnahuzat fele, és a karácsonyra festett őszi színekben pompázó angyalkák. Angyalkák őrzik a kitűzött gyerekeket (egyelőre Bori, Vince) és most már a kenyérsütéses receptek sem hányódnak a hűtő tetején.
Az amúgy már ökumenikus konyhánkban - unitárius és református falinaptár jelen - az angyalkák is megtalálták helyüket és rendeltetésüket.
Most került sor a karácsonyfától való megválásra is. Búcsúzóul az utolsó két csillagszóró is leégett Ákos és Aba ámulatára. Ákos segített a mézeskalácsokat, szaloncukrokat leakasztani. Idén Apa nem egészben, hanem ágaira bontva vitte le a fát. Egy dobozban. Fészket raktunk egy kóborkutyának.
Felfújtuk a nagy kék terheslabdát. Jöhet a hasizomerősítő torna.

Nincsenek megjegyzések: