2009. augusztus 11., kedd

Annyi minden egyszerre!

- külső szigetelés (Zoli + két segédje, Apával)
- Patai utcai holmik hordása (ki kell üríteni a lakást a hónap végéig, ott is kell még takarítani + meszelni a kisszobában, aztán berendezni)
- itteni rendezkedés, holmik elrendezése, megtalálni helyüket
Éjszaka még hol polcot festünk, hol lázcsillapítót adminisztrálunk (Aba belázasodott), hol Ákosnak köhögéscsillapítót adagolunk, hol főzünk.
Napközben teszünk-veszünk. Apa fúr, fűrészel (közben köhög, meg van hűlve). Aba naponta kóvályog egy-egy deszkadarabbal: "Ett ova tesszük?" és tágra nyílt szemmel várja a választ. Általában a sarkokba szeret pakolni.
Ákos mostanában mindenben bizonytalan, mindenre azt hiszem a válasza, vagy nem akarok hazudni, nem vagyok benne biztos. A hazugság foglalkoztatja nagyon, Mamu is mondta, hogy mese közben sokszor rákérdez: Ez hazugság? És közben tisztaságmániás: állandóan kezet mos.
A költözés mellett egészségügyi gondjainkat is rendezzük. Anya fogászati sorozata folyamatban + Ákos kíséretében ("hogy fogjam a kezed") a Zsidókórházba ment ma (előleg beszerezve küldőcédula + munkahelyi igazolás), ezzel más vizsgálatok is beindulnak.
És telnek a napok.

Nincsenek megjegyzések: